سبک کلاسیک:

کابینت آشپزخانه کلاسیک

این سبک همانطور که از نامش پیداست با استفاده از طرح هایی که بیشتر حس نوستالژیک و سنتی را در ذهن کاربر زنده می کنند ساخته می شود که معمولا دارای ریزه کاری های هنری و بدون استفاده از تجهیزات مدرن آشپزخانه از قبیل فر، قهوه ساز و… در درون آن ساخته می شود. در برخی از طراحی های کلاسیک از شیشه نیز در استفاده می شود.

 

سبک مدرن:

کابینت آشپزخانه مدرن

درب های ساده و بدون ریزه کاری و بعضاً بدون دستگیره فلزی، جای دادن انواع امکانات مدرن همچون فر و ماشین ظرفشویی در قسمتی از آن، بهره بردن از درب های اتوماتیک و دارای حسگر های حرکتی برای باز و بسته شدن درب های کابینت همگی از مشخصات سبک مدرن کابینت آشپزخانه می باشد.

 

سبک نئوکلاسیک:

کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک

این سبک از تلفیق دو سبک کلاسیک و مدرن به وجود می آید به طوری که دارا بودن ریزه کاری های هنری و طرح های خاص سنتی را از سبک کلاسیک و تجهیزات مدرن برقی و گازی و همچنین درب های اتوماتیک و تجهیزات مدرن دیگر را از سبک مدرن به ارث برده و این سبک را به وجود آورده اند.

 

انواع اکسسوری های کابینت آشپزخانه:

تازه عروس ها به راحتی از قاشق و چنگال های خود محافظت کنند

پر کاربردترین اکسسوری ها عبارتند از شلف های کشویی داخل کمدهای کابینت، کمد هایی که به صورت عمودی باز می شوند و بیرون می آیند، شلف مخصوص قرار گیری بطری ها، شلف مخصوص قرار گیری شیشه های ادویه جات، سوپری های کنج یا لمن که برای استفاده از فضاهای پرت گوشه های کابینت آشپزخانه استفاده می شود، سبد کشویی داخل کابینت مخصوص مواد فاسد شدنی مثل سیب زمینی و پیاز، شلف مخصوص قرار دادن قاشق و چنگال و نمکدان ها با جدا کننده، کشوی شیار دار مخصوص بشقاب ها با اندازه های تنظیم شونده، کمد های عمودی آویز دار برای آمیزان کردن دستمال ها، کشو های کنج نود درجه، سوپر مارکت های عمودی جادار برای قوطی های کنسرو، شیشه های ادویه جات، سطل آشغال توکار که درب کمد آن با استفاده از سنسور حرکتی باز و بسته می شود و… .

 

طریقه محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه:

کابینت زمینی ارتفاع 90 عمق 55 ضریب 60%

کابینت هوایی ارتفاع 90 عمق 30 ضریب 40%

اوپن به ارتفاع 90 به عمق 50 با نماها ضریب 120%

کابینت قدی ارتفاع 2.40 به عمق 60 یا 55 ضریب 120%

 

چگونگی نصب کابینت آشپزخانه:

نصب کابینت آشپزخانه کار بسیار پیچیده ای نیست در صورتی که تمامی مراحل طی شده قبل از نصب اعم از اندازه گیری یا متر زدن، طراحی و ساخت کابینت ها به خوبی انجام شده باشد. پیشنهاد ما این است که نصب کابینت ها را همیشه به یک تیم نصاب مجرب بسپارید چرا که عدم نصب دقیق و محکم کابینت ها علاوه بر خسارت مالی حتی می تواند برای شما خطر جانی هم داشته باشد.

 

چقد طول می کشد تا کابینت آشپزخانه از مرحله طراحی به مرحله تحویل برسد:

اگر به بخواهیم زمان دقیقی برای این موضوع در نظر بگیریم اشتباه کرده ایم، ساخت کابینت آشپزخانه بسته به نوع سبک و متریال های به کار رفته از حدود یک هفته برای کابینت های ام دی اف که ریز کاری کمتری دارند تا حتی یک ماه برای کابینت های جنس چوب که میتواند روی خود ریزه کاری زیادی داشته باشد قابل تغییر است. از نظر مدت ساخت برای انواع سبک ها هم با گفت که کابینت های کلاسیک نسبت کابینت های مدرن زمان ساخت بیشتری را طلب می کنند.

 

نگهداری از کابینت آشپزخانه چگونه است:

بسته به نوع متریال استفاده شده در ساخت کابینت ها نحوه ی نگهداری از آن ها نیز متفاوت است. به عنوان مثال نگهداری از صفحات چوبی کابینت آشپزخانه کاملا متفاوت از نگهداری از صفحات کورین کابینت آشپزخانه است. اما به طور کلی رعایت نکات اولیه از قبیل جلوگیری از کثیف ماندن برای مدت طولانی که باعث رسوب مواد درون و روی سطح کابینت ها می شود، استفاده نکردن از پاک کننده های خیلی قوی که باعث از بین رفتن رنگ و زیبایی می شود، جلوگیری از تماس طولانی مدت با آب و رطوبت در مواردی که کابینت ضد آب نشده، جلوگیری از ایجاد خط و خش از طریق استفاده کردن از رنگ های درجه یک و سنگ کورین و کوارتز درجه یک از مواردی هستند که در نگهداری از کابینت آشپزخانهمهم و مفید هستند.

 

عمر مفید کابینت آشپزخانه چقدر است:

عمر مفید کابینت آشپزخانه به عواملی همچون مواد اولیه مورد استفاده در تولید و ساخت آن، استفاده درست و نگهداری خوب از آن ارتباط مستقیم دارد. اما به طور کلی اگر همه ی این موارد در حد معقول رعایت شوند می توان عمری بالغ بر 10 الی 15 سال برای کابینت های چوبی متصور بود.

 

کابینت آشپزخانه چگونه ضد آب می شود و در ساخت آن از چه متریال هایی استفاده می شود:

کابینت آشپزخانه با استفاده از پی وی سی، ام دی اف و چوب طبیعی ساخته شده و با استفاده از رنگ هایی مانند پلی اورتان رنگ آمیزی و ضد آب می شوند.

 

کابینت ایرانی بهتر است یا خارجی:

کابینت آشپزخانه ام دی اف لوکس کلاسیک با رویه کورین

به جز در حوزه ی طراحی کابینت ها که هنوز طراحان ایرانی فاصله ی نسبتا زیادی با طراحان خارجی دارن در حوزه های مواد اولیه، ساخت، رنگ امیزی و اجرا، برخی از محصولات ایرانی کاملا با نمونه های خارجی قابل رقابت هستند.

نمونه ای از کابینت آشپزخانه ایرانی ساخته شده در گروه شهاب فیت را در بالا مشاهده می کنید.

 

انواع رنگ هایی که در ساخت کابینت آشپزخانه استفاده می شود:

یکی از پرکاربرد ترین انواع رنگی که برای رنگ آمیزی کابینت آشپزخانه استفاده می شود رنگ پلی اورتان است که مخصوص چوب می باشد البته انواع بسیار متنوعی برای رنگ آمیزی کابینت وجود دارد، از آن ها می توان به سیلر کیلر، پلی استر ایستاده، پلی استر مات و براق، رنگ پوششی و انواع دیگر اشاره کرد. اما در این بین رنگی که به صورت نامتعارف در رنگ کاری کابینت استفاده می شود، رنگ 21 یا همان رنگی است که در صنعت خودرو سازی برای رنگ کردن خودرو ها از آن بهره می برند که کیفیت و ماندگاری بسیار خوب و بالایی دارد.

 

بهترین جنس کابینت آشپزخانه کدام است:

اگر به دنبال کابینت با چوب طبیعی هستید توصیه میکنیم کابینتی را بخرید که از چوب راش یا روس ساخته شده.

اگر کابینت ام دی اف مورد پسند شماست ما برند های واریو، ای جی تی را پیشنهاد می کنیم.

برای داشتن کابینت آشپزخانه از جنس پی وی سی بهتر است نوع خارجی آن ها به ایرانی ترجیح دهید.

اگر علاقمند به سنگ مصنوعی کورین هستید بهترین نوع آن برند سامسونگ می باشد اما اگر می خواهید از محصول ایرانی حمایت کنید و قیمت پایینتری هم مد نظر شماست بهتر است از کورین برند آتیستون استفاده کنید.